تعدادی از گونه های دیگر نیز برای میوه هایشان رشد می کنند.کیوی طلایی ( Actinidia chinensis ) دارای موهای کمتر و گوشت زردتر و شیرینتر از A. deliciosa است و در برخی نقاط به صورت تجاری رشد میکند.
سایر کیوی شمال شامل دو گونه مقاوم به سرما ( A. arguta و A. kolomikta )، انگور فرنگی تخم مرغی چینی ( A. coriacea )، کیوی قرمز ( A. melanandra )، تاک نقره ای ( A. polygama ) و کیوی بنفش ( A. purpurea ) هستند.
میوه کیوی معمولا به عنوان یک ابر غذا در نظر گرفته نمی شود، اما میوه ای است که سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی حیاتی است و می تواند تاثیر قابل توجهی بر سلامت شما داشته باشد.
در داخل که طعمی متمایز و رنگ گرمسیری می دهد.
همچنین سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین C، ویتامین K، ویتامین E، فولات و پتاسیم است. آنها همچنین دارای آنتی اکسیدان بالایی هستند و منبع عالی فیبر هستند.
دانههای سیاه کوچک و پوست قهوهای تیره آنها نیز خوراکی هستند، با این حال بسیاری از مردم ترجیح میدهند کیوی را قبل از خوردن پوست آن جدا کنند.
کیوی میوه ای با رشد سخت است که در تمام سال به راحتی در مغازه ها قابل دسترسی است. از نوامبر تا می، آنها در کالیفرنیا کشت می شوند و از ژوئن تا اکتبر، آنها در نیوزیلند کشت می شوند.
این میوه همچنین در 50 نوع متمایز موجود است که گوشت آن از طلایی مانند کاستارد تا صورتی درخشان و هر کدام دارای طعم و کاربرد منحصر به فردی است.
بیایید برخی از مزایای سلامتی مبتنی بر علم اضافه کردن کیوی به رژیم غذایی خود را بدانیم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.