همانطور که می دانید کشمش زرد قلمی شکل بی آب انگور شهرستان بناب است. بناب یکی از شهرهای استان آذربایجان شرقی است.
برای تولید کشمش طلایی، پس از برداشت انگور، آن را کاملاً به دی اکسید گوگرد آغشته کرده و در سایه ای که دارای تهویه هوای مناسب است قرار می دهند تا خشک شود.
در این فرآیند انگور حتی پس از خشک شدن نیز رنگ طلایی خود را حفظ می کند.
کشمش طلایی رنگ طلایی براق و شفافی دارد.
کشمش ایران یکی از پرطرفدارترین کشمش ها در سراسر جهان است و به همین دلیل این کشور سومین صادرکننده کشمش است.
کشمش طلایی در مقایسه با سایر کشمش ها به دلیل ظاهر جذاب، هر ساله از حجم صادرات بالایی برخوردار است.
کشمش طلایی سرشار از منابع ارزشمند پتاسیم و کلسیم است.
کشمش طلایی به دلیل مواد مغذی، مواد معدنی و ویتامین های فراوانی که در بافت این آجیل کوچک وجود دارد، می تواند جایگزین مناسبی برای انواع قندهای مصنوعی، شکلات ها و شیرینی ها باشد.
همچنین کشمش طلایی انرژی بالایی دارد در حالی که کالری و قند کمی دارد بنابراین می تواند بهترین انتخاب برای دیابت باشد. معمولا کشمش طلایی به عنوان یک جزء ارزشمند در کنار نوشیدنی های گرم استفاده می شود و دوستداران بین المللی زیادی دارد.
شکر 10 تکه کشمش برابر با 1 تکه نان قند است، بنابراین در رژیم های لاغری و دیابتی کاربردهای زیادی دارد.
انگور کشمش طلایی از شهرستان بناب برداشت می شود. اکثر شهرهای شرق تا شمال ایران سالانه کشمش طلایی تولید می کنند. زمان برداشت انگور کشمش طلایی و به دنبال آن تولید کشمش معمولاً در شهریور و مهرماه است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.