قبل از سرو، ژله خنک می شود، با تکه های میوه به اشکال مختلف (تازه یا کنسرو شده)، انواع توت ها، خامه فرم گرفته تزئین می شود، با شربت های معطر یا سس های شیرین بر اساس خامه ترش یا ماست ریخته می شود.
ژله ضامن یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین زله ها می باشد و برای اطلاع ازقیمت آن می توانید به سایتها و مراکز معتبر مراجعه کنید.
برای اینکه تلاش شما بیهوده نباشد، هنگام تهیه ژله، باید برخی از تفاوت های ظریف را در نظر بگیرید. یکی از رازها استفاده صحیح از ژلاتین است.
برای اینکه گلوله نشود، کف ظرف که ژلاتین در آن ریخته می شود، باید کمی گرم شود. خود ظروف نباید آلومینیومی باشند، در غیر این صورت ممکن است ژله طعم ناخوشایندی داشته باشد، تیره می شود.
ژله تهیه شده با استفاده از ژلاتین اثر مفیدی بر سیستم غضروفی دارد. ثابت شده است که ژلاتین به ترمیم موثر غضروف کمک می کند و از مفاصل ما در برابر بیماری های مختلف محافظت می کند.
همچنین حاوی کلاژن است که تأثیر مفیدی بر وضعیت مو و ناخن دارد. یکی دیگر از عملکردهای بسیار مفید کلاژن این است که متابولیسم را عادی می کند و عضله قلب را تقویت می کند.
این پروتئین همچنین عملکرد مغز و سیستم عصبی مرکزی را عادی می کند. اما افرادی که سیستم قلبی عروقی آنها کاملا سالم نیست نباید از ژله ژلاتینی استفاده کنند.
هنگامی که پکتین به عنوان پایه ژل استفاده می شود، یک محصول رژیمی با کیفیت بالا به دست می آید که فرآیندهای متابولیک را عادی می کند و در مبارزه با اضافه وزن ضروری است.
از جمله، پکتین به بدن ما کمک می کند تا خود را از مواد مضر مختلف پاک کند. اول از همه، این امر در مورد نمک های سرب و سایر فلزات سنگین صدق می کند.
در مورد ژله با استفاده از آگار آگار، کمتر مفید نیست. به لطف استفاده از آن، پریستالیس روده به طور موثر تحریک می شود، بدن از ترکیبات مضر و سموم مختلف پاک می شود.
فراموش نکنید که آگار آگار یک محصول طبیعی با منشا دریایی است که حاوی ید، کلسیم و آهن است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.