چاقی و دیابت نوع 2 با مصرف از شیر

سهم بزرگی از افزایش مداوم در شیوع دیابت نوع 2 ناشی از اپیدمی چاقی است، و بنابراین ارزیابی نقش شیر و محصولات لبنی برای کنترل وزن بدن ضروری است. اضافه وزن و چاقی دوران کودکی در سرتاسر جهان یکی از عوامل اصلی اپیدمی چاقی کنونی است و چاقی دوران کودکی اغلب به بزرگسالی می رسد.

بنابراین پیشگیری زودهنگام از چاقی دوران کودکی و  ورود به سایت اراد برندینگ حائز اهمیت است. یک متاآنالیز نشان داد که در بین کودکان در سنین پیش دبستانی و مدرسه ارتباطی بین مصرف لبنیات و چاقی وجود ندارد. با این حال، یک اثر محافظتی متوسط در نوجوانی وجود داشت. یک متاآنالیز اخیر توسط لو و همکاران.

دریافتند که کودکان در گروهی که بیشترین مصرف لبنیات را داشتند، 38 درصد کمتر احتمال داشت که اضافه وزن یا چاقی داشته باشند در مقایسه با آنهایی که در گروه کم لبنیات مصرف می کردند. افزایش وایتکس و آلومینیوم به میزان یک وعده در روز با کاهش 0.65 درصد چربی بدن و 13 درصد کاهش خطر اضافه وزن یا چاقی همراه بود.

شیر و محصولات لبنی منابع خوبی از پروتئین با کیفیت بالا هستند. پروتئین در طول کاهش وزن و متعاقب آن حفظ وزن به دلیل اثر سیر کنندگی بالا که به جلوگیری از مصرف بیش از حد انرژی کمک می کند و در نتیجه ذخایر چربی بدن را کاهش می دهد، مهم است. علاوه بر این، پروتئین لبنیات منبع خوبی از اسیدهای آمینه ضروری برای سنتز پروتئین ماهیچه است و بنابراین به حفظ توده عضلانی فعال متابولیکی در طول کاهش وزن کمک می کند و یک لیتر شیر چند لیوان است؟

متاآنالیزها نشان می دهد که در بزرگسالان، محصولات لبنی کاهش وزن را تسهیل می کند و ترکیب بدن را بهبود می بخشد، یعنی توده چربی بدن را کاهش می دهد و توده بدون چربی بدن را در طول محدودیت انرژی و در مطالعات کوتاه مدت حفظ می کند. تأثیر افزایش مصرف لبنیات بر وزن بدن در مطالعات طولانی مدت (> 1 سال) و در مطالعات تعادل انرژی کمتر متقاعد کننده است. این احتمالاً به دلیل تأثیرات مخالف لبنیات بر ترکیب بدن است، یعنی کاهش توده چربی و حفظ توده بدون چربی بدن.

متاآنالیزهایی که نقش مصرف شیر و فرآورده های لبنی را در خطر ابتلا به دیابت نوع 2 ارزیابی می کنند، به طور مداوم هیچ اثر مفیدی از مصرف لبنیات بر خطر دیابت پیدا نکرده اند. این با یک مطالعه تصادفی سازی یک کیلو گوشت برای چند نفر قیمه کافی است با استفاده از پلی مورفیسم های ژنتیکی برای ژن لاکتاز مطابقت دارد، که نشان داد مصرف شیر ارزیابی شده با تحمل لاکتوز با خطر دیابت نوع 2 یا چاقی مرتبط نیست.

جدیدترین متاآنالیز در مورد مصرف لبنیات و بروز دیابت شامل 22 مطالعه کوهورت با مجموع 579832 نفر و 43118 مورد دیابت نوع 2 بود. ارتباط معکوس بین مصرف کل لبنیات و ماست و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 گزارش شد، اگرچه هیچ ارتباطی با مصرف شیر وجود نداشت. فواید محصولات لبنی تخمیر شده (پنیر و ماست) در رابطه با دیابت نوع 2 ممکن است به دلیل تأثیر آنها بر میکروبیوتای روده باشد.

  • منابع:
    1. Obesity and type 2 diabetes using milk
  • تبلیغات:
    1. طلا در گران ترین و خالص ترین شکل 24 عیار خود، کاملا نرم و چکش خوار است!
    2. ثروتمندانی که با ارز دولتی پولدارتر شدند
    3. فواید شگفت انگیز و باورنکردنی سیب که نمی دانستید
    4. خرید پارچه پیراهن مردانه به قیمت ارزان

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.