خرما میوه ای شیرین و خوش طعم است که روی درختانی به نام نخل می روید.
این میوه فرآیند هضم را تنظیم می کند و از زمان های قدیم در بین مردم رایج بوده است.
درختان نخل بیشتر در مناطق استوایی رشد می کنند و بلند هستند.
به گفته پزشکان، یک فرد بزرگسال باید روزانه 25 تا 38 گرم فیبر مصرف کند که با خوردن شیره خرما شیررضا می توان این فیبر را به دست آورد.
خوردن خرما می تواند به سلامت چشم ها و بهبود مشکلاتی مانند کابوس ها کمک کند.
خرما منبع خوبی از انرژی، فیبر، قند، انواع ویتامین ها و مواد معدنی است.
مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، فسفر، سدیم، پتاسیم، منیزیم، گوگرد و روی در این میوه شیرین یافت می شود.
علاوه بر این، ویتامین هایی مانند تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین B6، ویتامین A و ویتامین K نیز در خرما به وفور یافت می شود.
طبق مطالعات انجام شده بیش از 15 درصد نیاز روزانه به مواد معدنی ضروری مانند مس، پتاسیم، منیزیم و سلنیوم با مصرف 4 عدد خرما در روز تامین می شود.
شیره خرما یکی از فرآورده هایی است که از خرما به دست می آید و از صبحانه و میان وعده خوبی به شمار می رود.
شیره خرما که به طور طبیعی بدون افزودن شکر و سایر مواد افزودنی درست می شود، خواصی مشابه خرما به شما می دهد.
شیره خرما سالم و استاندارد باید کاملا شفاف باشد و به صورت طبیعی و سالم به دست آید.
ضمناً طعم آن باید طبیعی باشد و بوی سوختگی، ترشی و کپک نداشته باشد.
می توانید از شیره خرما به عنوان یک شیرین کننده طبیعی در برخی غذاها و دسرها استفاده کنید.
مثلاً می توانید از آن برای شیرین کردن فرنی استفاده کنید یا آن را با ارده در وعده صبحانه میل کنید، اما ارده و شیره هر دو طبع گرم دارند و برای افراد گرم مزاج مناسب نیستند.
می توانید آب آن را با شیر یا ماست مخلوط کرده و میل کنید و یا در وعده صبحانه با کره و نان تست میل کنید.
البته به خاطر داشته باشید که کالری بالایی دارد و اگر اضافه وزن دارید; مصرف زیاد آن توصیه نمی شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.