پوشیدن لباس کار آشپزی مناسب تنها یک قدم مثبت است که می توانید در جهت اطمینان از ایمنی مواد غذایی بردارید.
سرآشپزها باید همیشه لباس های محافظ مناسب را در قسمت های غذا بپوشند، زیرا این امر کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که هر گونه آلودگی که روی لباس های معمولی حمل می شود، مانند موهای حیوانات خانگی یا خاک، غذا را آلوده نمی کند.
علاوه بر پوشیدن لباسهای سفید، سرآشپزها باید در حین آمادهسازی غذا از پوشش موی مناسب نیز استفاده کنند.
به عنوان مثال، استفاده از کلاه برای پوشاندن مو و استفاده از ریش برای پوشاندن موهای صورت به جلوگیری از ریزش موها در غذا کمک می کند.
علاوه بر این، با رعایت سایر الزامات یکنواخت، مانند عدم استفاده از جواهرات در محل کار، به جلوگیری از آلودگی بیشتر کمک خواهید کرد.
به عنوان مثال، از تماس هر گونه باکتری که ممکن است در شکاف جواهرات گیر کرده باشد، یا سنگ های فیزیکی که ممکن است از جواهرات بیفتد، با غذا جلوگیری کنید.
به نوبه خود، این به غذای ایمن تر و مزایایی از جمله مشتریان شادتر و شهرت تجاری بهتر منجر می شود.
اجاقهای متعدد، اجاقها و سایر تجهیزات گرمایشی بدون شک آشپزخانههای تجاری را به محیطی گرم تبدیل میکنند.
برای سرآشپزها، گرما می تواند بسیار ناراحت کننده باشد، به خصوص اگر در شیفت طولانی کار می کنند. بنابراین، پوشیدن لباس فرم مناسب برای راحتی شخصی بسیار مهم است.
برای اینکه سرآشپزها راحت باشند و خنک بمانند، سرآشپزها باید لباسی بپوشند که اندازه مناسب آنها باشد و همچنان فضایی برای جریان هوا و تنفس داشته باشد.
باید از مواد راحت ساخته شود و در حین استفاده باعث تحریک پوست نشود.
سرآشپزها باید به کسی بگویند که آیا یونیفرم آنها ناراحت کننده یا نامناسب است، زیرا این امر در دراز مدت بر راحتی، توانایی کاری و عملکرد آنها تأثیر می گذارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.