ملاس انار مترادف با غذاهای خاورمیانه است.
یکی از مواد اصلی در بسیاری از غذاها، Saveur توضیح میدهد که در محمره (فلفل تند، برشته و گردو)، کیسیر (سالاد بلغور) و کوفته بره (کباب گوشت چرخ کرده) به خوبی میدرخشد – اما این همه ماجرا نیست.
فراتر از گزینه های سنتی، پتانسیل سس انار نامحدود است.
یکی از بهترین راه ها برای استفاده از چاشنی برای ماریناد یا لعاب دادن به گوشت است. نه تنها اسیدیته مورد نیاز را اضافه می کند، بلکه به پای مرغ کباب شده یا کوفته گاو نیز درخشندگی براقی می بخشد.
ملاس انار با سبزیجات نیز به خوبی کار می کند. مانند لعاب بالزامیک، ریزش ملاس روی سبزیجات برشته یا کبابی یک انفجار عطر و طعم است.
یک قاشق در خورش های لوبیا و دیپ هایی مانند هوموس نیز پیچیدگی را اضافه می کند.
از این شربت تارت حتی می توان برای تهیه سبزیجات تازه در سالاد استفاده کرد. به سادگی سرکه را با ملاس عوض کنید.
اگر دندون شیرین دارید، ملاس انار وقتی روی بستنی وانیلی، پنکیک یا پودینگ برنج میریزد نیز خوب عمل میکند.
Food Network حتی استفاده از آن را با توت فرنگی خیس شده برای کیک غذای فرشته پیشنهاد می کند.
همچنین میتواند یک ماده مخفی برای محصولات پختهای باشد که به ملاس سنتی نیاز دارند – به شیرینی زنجبیلی فکر کنید!
علاوه بر این، هم زدن شربت انار در نوشابه، چای سرد و کوکتل، می تواند به نوشیدنی ها تغییر اساسی دهد.
مانند یک گرانادین طبیعی ترش، ملاس انار تقریباً برای هر غذا یا نوشیدنی که می تواند کمی ترش استفاده کند، مناسب است.
هرالد تایمز خاطرنشان میکند، اگرچه زمانی فقط در خاورمیانه یا در بازارهای قومی میتوان این خوراکی تند را پیدا کرد، شیشهها یا بطریهای ملاس انار احتمالاً در قفسه راهروی بینالمللی فروشگاه مواد غذایی شما یافت میشوند.
به دنبال ویسکوزیته غلیظ، رنگهای عمیق باشید و برچسب را بررسی کنید زیرا ممکن است حاوی سطوح بالاتری از شکر باشند و طعم نمادین ملاس انار را تغییر دهند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.