صادرات انواع گوجه فرنگی طبیعی هر ساله موجب ارزآوری به داخل می شود. این کار همچنین موجب حمایت از تولید کنندگان و کشاورزان شده و باعث رونق کسب و کار های کشور می شود.
هر ساله مقادیر قابل توجهی صادرات گوجه فرنگی طبیعی به کشور هایی مانند افغانستان، و عراق از راه های زمینی و به قطر از راه آبی انجام می شود. در زمینه صادرات باید خاطرنشان نمود که:
- صادرات انواع کالا مزایای زیادی در توسعه اقتصادی کشور ها بر عهده دارد.
- ارسال کالا به کشور های دیگر موجب افزایش نقدینگی، رشد و توسعه اقتصادی، و همچنین حمایت از تولیدات داخلی می شود.
- صادرات موجب کم شدن هزینه های تولید شده و جای خالی بازار های داخلی را پر می کند.
- ایجاد رقابت در بازار های جهانی و افزایش ارتباطات از دیگر فواید صادرات انواع گوجه فرنگی طبیعی و دیگر کالا ها می باشد.
صادرات گوجه فرنگی طبیعی
- هر ساله در زمان برداشت گوجه فرنگی، مقداری از آن به دیگر کشور ها ارسال می شود.
- کشور هایی مانند قطر از راه آبی و افغانستان و عراق از راه خشکی وارد ننده گوجه ایرانی می باشند.
- علاوه بر مشتریان خارجی این محصول توسط کارخانجات رب گوجه نیز در فصل مربوطه خریداری می شود.
- شهرستان دیر در استان بوشهر یکی از قطب های تولید گوجه در اواخر پاییز و اوایل زمستان می باشد.
یکی از فرآورده های پر مصرفی که از گوجه تهیه می شود، رب گوجه روژین نام دارد که نوعی چاشنی غذایی محسوب می شود. در ادامه طرز تهیه آن به طور خلاصه آورده شده است.
کارخانه تولید رب گوجه فرنگی طبیعی
در فصل برداشت گوجه فرنگی از مزارع آن کارخانه های زیادی در این امر فعالیت دارند. نمایندگان خرید این واحد های صنعتی مقادیر مورد نیاز بر اساس توانایی خرید و همچنین وسعت کارخانه این محصول را از کشاورزان می خرند. گوجه خریداری شده کارخانجات توسط کارگران شاغل در آنجا فرآوری شده و تبدیل به رب گوجه می شود. این محصول به صورت خانگی نیز قابل تهیه است که مراحل آن شامل:
- شستن و خرد کردن گوجه به قطعات کوچک.
- افزودن نمک و ترجیحا نمک سنگ و قرار دادن آنها در ظروف در بسته به مدت دو روز.
- رد کردن آنها از صافی.
- جوشاندن مایع به دست آمده و غلیظ شدن آن.
در مراحل آخر باید شعله گاز را کم نمود زیرا ذرات رب به دست آمده به اطراف پراکنده می شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.