سیب زمینی به قدری در فرهنگ غذایی ما جا افتاده است که به سختی می توان فهمید که برای همیشه در اینجا رشد نکرده اند.
شیراز یکی از بزرگترین تولید کنندگان سیب زمینی می باشد و برای اطلاع از قیمت سیب زمینی امروز شیراز می توانید به سایتها و مراکز معتبر مراجعه کنید.
سیب زمینی بومی کوه های آند در آمریکای جنوبی است، جایی که کاشفان اسپانیایی برای اولین بار آن را در قرن شانزدهم دیدند و سپس به اروپا آوردند.
به لطف فاتحان است که سیب زمینی وارد دستور العمل های معمولی کشور ما شد.
از سوی دیگر، در ایالات متحده ، سیب زمینی مستقیماً از آمریکای جنوبی وارد نمی شد، اما به لطف مهاجران ایرلندی در اواسط قرن نوزدهم وارد شد.
در قرن هفدهم، سیب زمینی قبلاً به هند، چین و ژاپن رسیده بود و به لطف کار مبلغان در شرق آفریقا نیز بود.
سیب زمینی که با آب و هوای متنوع سازگار است و حتی برای مدت طولانی نگهداری می شود آسان است، جهان را تسخیر کرده است و امروزه معروف ترین سبزی تاریخ است.
در سراسر جهان حدود 4000 نوع سیب زمینی وجود دارد که بسیاری از آنها در آند یافت می شوند و نه در سوپرمارکت های محلی.
این غدههای آرد آلود که از خانواده شب بو (به همراه بادمجان، گوجهفرنگی و فلفل) هستند، به عنوان غذای راحتی و نه غذای سالم شهرت دارند.
اما سیب زمینی در واقع دارای خواص تغذیه ای بسیار زیادی است، حاوی پتاسیم بیشتری نسبت به موز و سطوح بالای ویتامین C.
همچنین سرشار از ویتامین B6، روی و آهن است.
فرقی نمی کند که چه نوع سیب زمینی می خرید، به دنبال سیب زمینی هایی با گوشت سفت با پوست بدون چروک باشید.
از سیب زمینی جوانه زده خودداری کنیدکه دارای رنگ سبز و قسمت های نرم می باشند.
قبل از عرضه به بازار، تمام سیب زمینی های بالغ خشک می شوند و به مدت حدود دو هفته در دمای بین 16 تا 21 درجه سانتی گراد با رطوبت بالا نگهداری می شوند تا آسیب های سطحی ترمیم شود.
پس از این مرحله، سیب زمینی را می توان به مدت چند ماه در مکانی تاریک، خشک و خنک نگهداری کرد.
تنها استثنا برای سیب زمینی های جدید است.
آنها تازه برداشت می شوند و پوست بسیار نازکی دارند، آنها را با صرف نظر از مرحله “پیری” به فروش می رسانند، بنابراین باید ظرف چند روز پس از خرید خورده شوند.
برای سیب زمینی بالغ، دمای ایده آل ذخیره سازی دمای زیرزمین ها است.
اما از آنجایی که افراد بسیار کمی یک سیب زمینی در دسترس دارند، اگر مجبورید سیب زمینی را بیش از دو هفته نگهداری کنید، آنها را در زیرزمین، زیرزمین، انباری یا کابینت تاریک و بسته نگهداری کنید.
آنها را در یخچال قرار ندهید : از 4 درجه سانتیگراد به پایین، نشاسته موجود در سیب زمینی به شکر تبدیل می شود.
حتی آنها را نزدیک پیاز نگذارید : رطوبت و گازهای آزاد شده توسط هر دو سبزی می تواند خراب شدن هر دو را تسریع کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.