همانطور که می دانید ترشی خانگی لیته یکی از انواع ترشی ها می باشد که ممکن است مورد علاقه همه نباشد.
چه به طور معمول عاشق بادمجان باشید یا نه، اگر سس سویا و ترشی ژاپنی را دوست دارید، مطمئن هستم که اینها را دوست خواهید داشت.
من یک دستور ترشی خانگی لیته در اینجا در وبلاگ دارم که از آن سیر نمی شوم و تا به حال کسی آن را درست نکرده یا امتحان نکرده است که آن را دوست نداشته باشد.
اگر در حال رشد هستید یا به برخی از ایچیبان های باریک زیبا یا سایر بادمجان های ژاپنی دسترسی دارید، من شما را تشویق می کنم که این کار را انجام دهید!
آنها در حدود ده دقیقه تمام می شوند و تا روز بعد خوشمزه می شوند. شما هم باور نخواهید کرد که از چنین روند آسانی چقدر لطف خواهید داشت.
آنها برای ماه ها یا بیشتر خوب می مانند، اما در عرض یک هفته یا بیشتر شروع به نرم شدن می کنند.
اگرچه آنها فقط برای مدت کوتاهی ترد هستند (اگر با بادمجان بسیار تازه و سفت شروع کنید)، اما برای مدت طولانی خوب و سفت می مانند.
اما اجازه دهید با آن روبرو شویم، ما در مورد بادمجان صحبت می کنیم، نه خیار یا سایر سبزیجات که برای شروع فوق العاده ترد هستند.
اگر واقعاً اصرار دارید که یک ترد جامد که از بین نمیرود، دستور پخت خیار شویوزوکه را که در بالا لینک شده است، یا با سبزیجات دیگری مانند نخود فرنگی، هویج، پیاز و غیره توصیه میکنم.
در هنگام سرو، میتوانید با پاشیدن روغن کنجد و یا دانههای کنجد برشته شده روی آن بنوشید.
همه مواد به جز بادمجان را در قابلمه روی حرارت متوسط مخلوط کنید. هر از گاهی هم بزنید.
وقتی تمام شکر حل شد و مایع به جوش آمد، بادمجان را اضافه کنید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید 4 تا 5 دقیقه بجوشد، به آرامی حدود یک بار در دقیقه هم بزنید، سپس بلافاصله از روی حرارت بردارید.
بادمجان ها را به شیشه میسون منتقل کنید و سپس تمام آب نمک و سایر مواد را به آن اضافه کنید.
درب آن را محکم ببندید و اجازه دهید یک ساعت خنک شود سپس در یخچال قرار دهید.
آنها تا روز بعد آماده خوردن هستند اما پس از چند روز انتظار طعم بیشتری را جذب خواهند کرد.
در صورت تمایل هنگام سرو با روغن کنجد و یا دانه های کنجد برشته تزیین کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.