نمونههای نارنگی از واریتههای setubalense (که در جزیره مادیرا رشد میکنند) و مورکوت (که در سرزمین اصلی پرتغال رشد میکنند) بهطور تصادفی (10 میوه از هر رقم) از یک بازار محلی (جزیره مادیرا) انتخاب شدند که برای مصرف خریداری شده بودند.
جمع آوری در ابتدای زمستان (دی ماه) که بهترین زمان برای برداشت است انجام شد. پس از بازرسی دقیق بصری از فقدان هر گونه نشانه ای از تخریب میوه، پوست و آب کل، به دست آمده از چندین میوه از همان رقم، در اتمسفر N2 (g) در دمای 80- درجه سانتیگراد تا تجزیه و تحلیل نگهداری شدند. مقدار معینی از هر نوع نمونه، 250 میلی گرم پوست و 5 میلی لیتر آب میوه، برای تجزیه و تحلیل سه تکراری استفاده شد.
روش استخراج نارنگی کلمانتین از مطالعات قبلی انجام شده در آزمایشگاه ما [10،11] با تغییرات جزئی اتخاذ شد. به طور خلاصه، 5 میلی لیتر آب نارنگی در ویال شیشه ای 20 میلی لیتری حاوی یک میکروبار همزن مغناطیسی قرار داده شد. NaCl 10% (w/v) به ماتریس نمونه اضافه شد تا اثر “نمکی کردن” را برای کاهش حلالیت متابولیت های فرار در فاز مبتنی بر آب تقویت کند.
قبل از آب بندی ویال، 100 میکرولیتر 3-اکتانول (16.4 میکروگرم در لیتر) نیز به عنوان استاندارد داخلی (IS) اضافه شد. برای لایه برداری ها، 250 میلی گرم نمونه در 20 میلی لیتر لوله های استخراج قرار داده شد، مقدار متناسب IS (5 میکرولیتر 3-اکتانول 16.4 میکروگرم در لیتر) اضافه شد و لوله های استخراج مهر و موم شدند.
استخراج HS-SPME با قرار دادن فیبر SPME در فضای سر ویال شیشه ای (قرار گرفته در وسط فضای سر ویال، حدود 2 سانتی متر بالاتر از نمونه) به مدت 40 دقیقه در دمای 40 درجه سانتی گراد انجام شد. در نهایت، فیبر به سیستم GC-MS در دمای 250 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه برای دستیابی به دفع حرارتی VOCهای استخراج شده تزریق شد.
قبل از هر اجرا، نارنگی ژاپنی برای اطمینان از هرگونه انتقال از آنالیز قبلی انجام شد. تمام آزمایش ها در سه تکرار (n = 3) تحت هم زدن ثابت (800 دور در دقیقه) برای بهبود استخراج انجام شد. الیاف SPME طبق توصیه های سازنده در انژکتور GC و همچنین روزانه به مدت 10 دقیقه قبل از اولین استخراج، از نظر حرارتی تهویه شدند.
تجزیه و تحلیل بر روی یک سیستم کروماتوگرافی گازی Agilent 6890N (Agilent Technologies، Palo Alto، CA، USA)، مجهز به یک ستون قطبی BP-20، و همراه با یک آشکارساز انتخابی جرم بی اثر چهار قطبی Agilent 5975 انجام شد. تنظیمات و رویه کامل قبلا توسط فیگوئرا، پورتو فیگوئرا، پریرا و کامارا [11] توضیح داده شده است.
به طور خلاصه، VOM های به دام افتاده در GC-MS با استفاده از تزریق 6 دقیقه ای بدون تقسیم با استفاده از He (1.0 میلی لیتر در دقیقه) بارگذاری شدند و در سیلیس ذوب شده با BP20 با استفاده از گرادیان دمایی که از 45 درجه سانتیگراد شروع می شد (به مدت 2 دقیقه) جدا شدند. با گرادیان دما (2 درجه سانتیگراد در دقیقه) تا 90 درجه سانتیگراد، 3 دقیقه انجام می شود.
سپس افزایش دیگر (3 درجه سانتیگراد در دقیقه) نارنگی شمال تا 160 درجه سانتیگراد، به مدت 6 دقیقه، و در نهایت از 160 به 220 درجه سانتیگراد (6 درجه سانتیگراد در دقیقه) و به مدت 15 دقیقه در دمای 220 درجه سانتیگراد نگهداری می شود. کروماتوگرام های به دست آمده با استفاده از نرم افزار Enhanced ChemStation برای GC-qMS (Agilent Technologies، Palo Alto، CA، USA) پردازش شدند.
شناسایی VOMها شامل مقایسه بین زمانهای نگهداری GC (RT) پیکهای کروماتوگرافی با موارد استانداردهای معتبر، در صورت موجود بودن، تحت شرایط یکسان، و همچنین با تعیین KI هر فرار شناسایی شده با استفاده از یک C8 بود. – محلول سری n-آلکان C20. هر نمونه سه بار آنالیز شده است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.